Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Fete rele (2 vol.)" by Rebecca Chance " Book PDF Kindle ePub Free

Fete rele (2 vol.)

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Fete rele (2 vol.)
  • Author : Rebecca Chance
  • Release Date : January 14, 2016
  • Genre: Erotic Romance,Books,Romance,
  • Pages : * pages
  • Size : 1551 KB

Description

Supermodelul Amber Peters, o femeie de o frumuseÈ›e răpitoare, ar fi putut avea lumea la picioare. Dar dependenÈ›a ei secretă a condus-o pe o cale periculoasă – È™i i-a scos în cale un duÈ™man de moarte.

Skye Ellwood, o dansatoare exotică, își doreÈ™te cu disperare să scape de viaÈ›a nebunească pe care o duce, dar nu È™tie cum – până când un client îi face o propunere pe care nu o poate refuza.

ÃŽn urma unui ultimatum din partea logodnicei sale, starul de filme Joe Jeffreys, un bărbat care reprezintă visul oricărei femei, acceptă să se interneze într-o clinică de reabilitare ca să scape de dependenÈ›a de sex – È™i să-È™i salveze imaginea de bărbat perfect.

Răsfățata fiică a unei legende rock, Petal Gold este convinsă că îi este dat să fie o vedetă de renume, așa că nu ezită să calce în picioare pe oricine are impresia că îi stă în cale.

Pasiune, gelozie, trădări, răzbunare È™i scandal – în timpul celor treizeci de zile petrecute la clinica de reabilitare Cascabel, vieÈ›ile lui Amber, Skye, Joe È™i Petal vor fi transformate pentru totdeauna. Dar pentru unul dintre ei miza este extrem de importantă... iar situaÈ›ia, extrem de periculoasă.


Free PDF Books "Fete rele (2 vol.)" Online ePub Kindle