Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Φωτιά Σταμάτα - 5do1cyuqaq5zdm : Καταστροφές σε 18 σπίτια και 10 αυτοκίνητα σε σταμάτα και ροδόπολη από την πύρινη λαίλαπα.

Φωτιά Σταμάτα - 5do1cyuqaq5zdm : Καταστροφές σε 18 σπίτια και 10 αυτοκίνητα σε σταμάτα και ροδόπολη από την πύρινη λαίλαπα.. Μήνυμα μέσω του 112 έστειλε η γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας για τη μεγάλη φωτιά που βρίσκεται σε εξέλιξη στη σταμάτα. Χαρδαλιάς είπε ότι η φωτιά δείχνει σε ύφεση και ότι το μέτωπο. Προσήχθη ένας μελισσοκόμος για εμπρησμό πού κρίθηκε η μάχη. Δύσκολη είναι η μάχη με τη μεγάλη φωτιά στη σταμάτα, με τις φλόγες πλέον να έχουν φτάσει σε σπίτια.οι πρώτες εικόνες από το μέτωπο είναι αποκαρδιωτικές:σύμφωνα με την πυροσβεστική, οι φλόγες απειλούν κατοικημένη. «ακούστηκαν τέσσερα γκαζάκια να σκάνε» αυτή την ώρα, οι δυνάμεις της πυροσβεστικής ενισχύονται λόγω του ότι οι φλόγες απειλούν κατοικημένη περιοχή.

Οι αρχές αποδίδουν σε εμπρησμό τις πυρκαγιές οι οποίες ξέσπασαν το μεσημέρι της τρίτης. Σε πλήρη εξέλιξη, εκτός ελέγχου, βρίσκεται η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τρίτης 27 ιουλίου στη σταμάτα αττικής, ενώ ήδη έχει εκκενωθεί ο οικισμός «γαλήνη».την ίδια ώρα η πολιτική προστασία έχει. Σπίτια, αυτοκίνητα και εκατοντάδες στρέμματα πρασίνου κάηκαν από τη φωτιά που απείλησε άμεσα σταμάτα, ροδόπολη και διόνυσο. Προσήχθη ένας μελισσοκόμος για εμπρησμό πού κρίθηκε η μάχη. Σε μέγιστη ετοιμότητα το εκαβ, με απόφαση κικίλια βασίλης βενιζέλος 27.07, 16:14

Kmjy9dhygbwoum
Kmjy9dhygbwoum from www.capital.gr
Στα χέρια της ελ.ασ ένας μελισσοκόμος σύμφωνα με πληροφορίες, το κλιμάκιο της διεύθυνσης αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού διαθέτει «σοβαρά ευρήματα» για το ότι η. Χαρδαλιάς είπε ότι η φωτιά δείχνει σε ύφεση και ότι το μέτωπο. Σε ύφεση με διάσπαρτες εστίες. Αρνείται κάθε ανάμειξη στην πυρκαγιά. Ελεύθεροι αφέθηκαν οι πρώτοι τέσσερις προσαχθέντες μελισσοκόμοι αφού δεν προέκυψε κάποιο. Στις εικόνες του newsit.gr, φαίνονται οι φλόγες οι οποίες πλέον έχουν περάσει τις μάντρες των. Η φωτιά στη σταμάτα εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι σε δασική έκταση κοντά στο νεκροταφείο της ροδόπολης και αμέσως σήμανε συναγερμός στην πυροσβεστική. Πολύ άσχημη είναι η κατάσταση με τη φωτιά στην σταμάτα αττικής, όπου η φωτιά έχει φτάσει στα σπίτια.

Προσήχθη ένας μελισσοκόμος για εμπρησμό πού κρίθηκε η μάχη.

Φωτιά ξέσπασε το πρωί της τρίτης (27/07) στη σταμάτα αττικής και συγκεκριμένα στον οικισμό γαλήνη με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική.στο σημείο έσπευσαν αμέσως ισχυρές δυνάμεις, ενώ σύμφωνα με τις. Η φωτιά στη σταμάτα εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι σε δασική έκταση κοντά στο νεκροταφείο της ροδόπολης και αμέσως σήμανε συναγερμός στην πυροσβεστική. Φωτιά σε σταμάτα, ροδόπολη και διόνυσο: Οδηγήθηκε ωστόσο για κατάθεση από τις. Έχουν κινητοποιηθεί επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Προσήχθη ένας μελισσοκόμος για εμπρησμό πού κρίθηκε η μάχη. Σε πλήρη εξέλιξη, εκτός ελέγχου, βρίσκεται η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τρίτης 27 ιουλίου στη σταμάτα αττικής, ενώ ήδη έχει εκκενωθεί ο οικισμός «γαλήνη».την ίδια ώρα η πολιτική προστασία έχει. Στα χέρια της ελ.ασ ένας μελισσοκόμος σύμφωνα με πληροφορίες, το κλιμάκιο της διεύθυνσης αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού διαθέτει «σοβαρά ευρήματα» για το ότι η. Αρνείται κάθε ανάμειξη στην πυρκαγιά. Σε ύφεση με διάσπαρτες εστίες. Σε εξέλιξη παραμένει η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι στην περιοχή της σταμάτας και της ροδόπολης, ενώ σύμφωνα με δηλώσεις του κοινοτάρχη ροδόπολης βασίλη κλεφτάκη. Σπίτια, αυτοκίνητα και εκατοντάδες στρέμματα πρασίνου κάηκαν από τη φωτιά που απείλησε άμεσα σταμάτα, ροδόπολη και διόνυσο. Χαρδαλιάς είπε ότι η φωτιά δείχνει σε ύφεση και ότι το μέτωπο.

«ακούστηκαν τέσσερα γκαζάκια να σκάνε» αυτή την ώρα, οι δυνάμεις της πυροσβεστικής ενισχύονται λόγω του ότι οι φλόγες απειλούν κατοικημένη περιοχή. Τα τέσσερα άτομα που είχαν προσαχθεί από την ελ.ασ για τη φωτιά στη σταμάτα, αφέθηκαν ελεύθερα. Ελεύθεροι αφέθηκαν οι πρώτοι τέσσερις προσαχθέντες μελισσοκόμοι αφού δεν προέκυψε κάποιο. Σε πλήρη εξέλιξη, εκτός ελέγχου, βρίσκεται η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τρίτης 27 ιουλίου στη σταμάτα αττικής, ενώ ήδη έχει εκκενωθεί ο οικισμός «γαλήνη».την ίδια ώρα η πολιτική προστασία έχει. Προσήχθη ένας μελισσοκόμος για εμπρησμό πού κρίθηκε η μάχη.

3dgjvk0 Smoq2m
3dgjvk0 Smoq2m from cdn.pagenews.gr
Σπίτια, αυτοκίνητα και εκατοντάδες στρέμματα πρασίνου κάηκαν από τη φωτιά που απείλησε άμεσα σταμάτα, ροδόπολη και διόνυσο. Τα τέσσερα άτομα που είχαν προσαχθεί από την ελ.ασ για τη φωτιά στη σταμάτα, αφέθηκαν ελεύθερα. Το protothema.gr αναφέρει ότι ο συλληφθείς μελισσοκόμος μέχρι στιγμής αρνείται κάθε εμπλοκή του στην έναρξη της φωτιάς.ωστόσο, σε εμπρησμό εξ αμελείας αποδίδουν αρχές και κάτοικοι τις πυρκαγιές σε σταμάτα, διόνυσο και. Η φωτιά στη σταμάτα εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι σε δασική έκταση κοντά στο νεκροταφείο της ροδόπολης και αμέσως σήμανε συναγερμός στην πυροσβεστική. Οι αρχές αποδίδουν σε εμπρησμό τις πυρκαγιές οι οποίες ξέσπασαν το μεσημέρι της τρίτης. Φωτιά ξέσπασε το πρωί της τρίτης (27/07) στη σταμάτα αττικής και συγκεκριμένα στον οικισμό γαλήνη με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική.στο σημείο έσπευσαν αμέσως ισχυρές δυνάμεις, ενώ σύμφωνα με τις. Αρνείται κάθε ανάμειξη στην πυρκαγιά. Στην προσαγωγή τεσσάρων υπόπτων για τη φωτιά που ξέσπασε στη σταμάτα και επεκτάθηκε σε ροδόπολη και διόνυσο, προχώρησαν οι αρχές, όπως δήλωσε ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων, νίκος.

Φωτιά ξέσπασε το πρωί της τρίτης (27/07) στη σταμάτα αττικής και συγκεκριμένα στον οικισμό γαλήνη με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική.στο σημείο έσπευσαν αμέσως ισχυρές δυνάμεις, ενώ σύμφωνα με τις.

Αρνείται κάθε ανάμειξη στην πυρκαγιά. Συνελήφθη πριν από λίγο ένας άνδρας μελισσοκόμος αλβανικής καταγωγής για τη φωτιά στη σταμάτα αττικής.οι αρχές αποδίδουν σε εμπρησμό τις πυρκαγιές οι οποίες ξέσπασαν το μεσημέρι της τρίτης. Σε μέγιστη ετοιμότητα το εκαβ, με απόφαση κικίλια βασίλης βενιζέλος 27.07, 16:14 Το protothema.gr αναφέρει ότι ο συλληφθείς μελισσοκόμος μέχρι στιγμής αρνείται κάθε εμπλοκή του στην έναρξη της φωτιάς.ωστόσο, σε εμπρησμό εξ αμελείας αποδίδουν αρχές και κάτοικοι τις πυρκαγιές σε σταμάτα, διόνυσο και. Οι αρχές αποδίδουν σε εμπρησμό τις πυρκαγιές οι οποίες ξέσπασαν το μεσημέρι της τρίτης. Προσήχθη ένας μελισσοκόμος για εμπρησμό πού κρίθηκε η μάχη. Στην προσαγωγή τεσσάρων υπόπτων για τη φωτιά που ξέσπασε στη σταμάτα και επεκτάθηκε σε ροδόπολη και διόνυσο, προχώρησαν οι αρχές, όπως δήλωσε ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων, νίκος. Δύσκολη είναι η μάχη με τη μεγάλη φωτιά στη σταμάτα, με τις φλόγες πλέον να έχουν φτάσει σε σπίτια.οι πρώτες εικόνες από το μέτωπο είναι αποκαρδιωτικές:σύμφωνα με την πυροσβεστική, οι φλόγες απειλούν κατοικημένη. Ελεύθεροι αφέθηκαν οι πρώτοι τέσσερις προσαχθέντες μελισσοκόμοι αφού δεν προέκυψε κάποιο. Σπίτια, αυτοκίνητα και εκατοντάδες στρέμματα πρασίνου κάηκαν από τη φωτιά που απείλησε άμεσα σταμάτα, ροδόπολη και διόνυσο. Έχουν κινητοποιηθεί επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Οδηγήθηκε ωστόσο για κατάθεση από τις. Συνελήφθη πριν από λίγο ένας άνδρας μελισσοκόμος αλβανικής καταγωγής για τη φωτιά στη σταμάτα αττικής.

Συνελήφθη πριν από λίγο ένας άνδρας μελισσοκόμος αλβανικής καταγωγής για τη φωτιά στη σταμάτα αττικής.οι αρχές αποδίδουν σε εμπρησμό τις πυρκαγιές οι οποίες ξέσπασαν το μεσημέρι της τρίτης. Σε πλήρη εξέλιξη, εκτός ελέγχου, βρίσκεται η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τρίτης 27 ιουλίου στη σταμάτα αττικής, ενώ ήδη έχει εκκενωθεί ο οικισμός «γαλήνη».την ίδια ώρα η πολιτική προστασία έχει. «ακούστηκαν τέσσερα γκαζάκια να σκάνε» αυτή την ώρα, οι δυνάμεις της πυροσβεστικής ενισχύονται λόγω του ότι οι φλόγες απειλούν κατοικημένη περιοχή. Στην προσαγωγή τεσσάρων υπόπτων για τη φωτιά που ξέσπασε στη σταμάτα και επεκτάθηκε σε ροδόπολη και διόνυσο, προχώρησαν οι αρχές, όπως δήλωσε ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων, νίκος. Έχουν κινητοποιηθεί επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα.

5do1cyuqaq5zdm
5do1cyuqaq5zdm from www.irafina.gr
Οδηγήθηκε ωστόσο για κατάθεση από τις. Φωτιά σε σταμάτα, ροδόπολη και διόνυσο: Οι αρχές αποδίδουν σε εμπρησμό τις πυρκαγιές οι οποίες ξέσπασαν το μεσημέρι της τρίτης. Σε μέγιστη ετοιμότητα το εκαβ, με απόφαση κικίλια βασίλης βενιζέλος 27.07, 16:14 Καταστροφές σε 18 σπίτια και 10 αυτοκίνητα σε σταμάτα και ροδόπολη από την πύρινη λαίλαπα. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη σταμάτα αττικής νωρίς το μεσημέρι της τρίτης 27 ιουλίου. Η φωτιά στη σταμάτα εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι σε δασική έκταση κοντά στο νεκροταφείο της ροδόπολης και αμέσως σήμανε συναγερμός στην πυροσβεστική. Φωτιά ξέσπασε το πρωί της τρίτης (27/07) στη σταμάτα αττικής και συγκεκριμένα στον οικισμό γαλήνη με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική.στο σημείο έσπευσαν αμέσως ισχυρές δυνάμεις, ενώ σύμφωνα με τις.

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη σταμάτα αττικής νωρίς το μεσημέρι της τρίτης 27 ιουλίου.

Σε πλήρη εξέλιξη, εκτός ελέγχου, βρίσκεται η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τρίτης 27 ιουλίου στη σταμάτα αττικής, ενώ ήδη έχει εκκενωθεί ο οικισμός «γαλήνη».την ίδια ώρα η πολιτική προστασία έχει. Στη πορεία της πέρασε από σταμάτα, ροδόπολη, διόνυσο. Η εικόνα από τα πύρινα μέτωπα. Καταστροφές σε 18 σπίτια και 10 αυτοκίνητα σε σταμάτα και ροδόπολη από την πύρινη λαίλαπα. Στις εικόνες του newsit.gr, φαίνονται οι φλόγες οι οποίες πλέον έχουν περάσει τις μάντρες των. Χαρδαλιάς είπε ότι η φωτιά δείχνει σε ύφεση και ότι το μέτωπο. Προσήχθη ένας μελισσοκόμος για εμπρησμό πού κρίθηκε η μάχη. Αρνείται κάθε ανάμειξη στην πυρκαγιά. Φωτιά σε σταμάτα, ροδόπολη και διόνυσο: Συνελήφθη πριν από λίγο ένας άνδρας μελισσοκόμος αλβανικής καταγωγής για τη φωτιά στη σταμάτα αττικής. Στα χέρια της ελ.ασ ένας μελισσοκόμος σύμφωνα με πληροφορίες, το κλιμάκιο της διεύθυνσης αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού διαθέτει «σοβαρά ευρήματα» για το ότι η. Σπίτια, αυτοκίνητα και εκατοντάδες στρέμματα πρασίνου κάηκαν από τη φωτιά που απείλησε άμεσα σταμάτα, ροδόπολη και διόνυσο. Σύμφωνα με την έκτακτη ενημέρωση που έγινε από τον μιχάλη χρυσοχοΐδη και τον nίκο χαρδαλιά, έχουν γίνει 4 προσαγωγές υπόπτων για τη φωτιά στη σταμάτα.